Saturday, October 15, 2011

You can life witout me sayang! :')

gf : Kita main satu game nak tak ?
bf : Game apa ?
gf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
bf : Okay !

... Esoknya , si Bf terpksa lah than rindu dkat Gf . Mengenangkan yng ni satu permintaan , si Bf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Bf call si gf . Tapi tak dijwab . So si Bf pegi dkat ruma gf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si gf yng dah meninggal . Mak si gf pun bagi surat dkat bF .
Surat yng bertulis :

Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you ♥ :')

No comments: